Jullie Bruiloft in beeld is gespecialiseerd in het maken van jullie bruidsreportage door DE vakfotograaf. Op een zeer ongedwongen manier wordt jullie reportage professioneel vastgelegd, zodat jullie binnen enkele weken een mooi naslagwerk hebben van de dag.

Oog voor moment en detail

De fotograaf heeft door de vele ervaringen een goede kijk op de belangrijke momenten en oog voor het kleinste detail. De dag is voor het bruidspaar en haar gasten als een flits voorbij. Eén van de belangrijkste dingen die overblijft van de dag zijn de foto’s.

 Stijl

Zoals omschreven is de stijl van de foto’s ongedwongen, niet te geposeerd en in een journalistieke stijl vastgelegd. Uiteraard vergeten wij jullie gasten niet! Tijdens de burgerlijke stand of de kerkelijke inzegening zullen de fotografen niet of nauwelijks zichtbaar de foto’s maken. Dit om vooral het bruidspaar niet af te leiden.

 Informatie gesprek

Graag informeren wij jullie in een persoonlijk gesprek naar de diverse mogelijkheden voor de dag. Elk bruidspaar is anders dus ook elke reportage zal anders zijn. Wij passen graag onze stijl aan, aan jullie wensen. In de fotostudio hebben wij diverse albums liggen met stijlen. Na het gesprek geven wij vrijblijvend een offerte mee. Uiteraard komen wij ook ‘s avonds graag bij u langs voor een gesprek.

Meer info:

Tel: 06-14330103

www.julliebruiloftinbeeld.nl