De Quite White DJ show is speciaal ontworpen voor de sfeer en muziekverzorging op huwelijksfeesten.

Zoals de naam al doet vermoeden is alles aan deze muziekverzorgers wit; de speakers, de dj booth, het achtergrond doek, zelfs de dj’s gaan in het wit gekleed. Uiteraard wordt alles zo mooi en sfeervol mogelijk uitgelicht met de laatste state of the art led-technieken.

Buiten de stevige lichtshow (met o.a. bewegende lichteffecten, led lampen, lasers, verlichte luchtzuilen en onze unieke compacte verlichte dansvloer) nemen we ook een goed geluid mee dat volledig aan de locatie wordt aangepast. En uiteraard is er een gezellige, zeer ervaren volwassen dj met een enorme muziekkeuze aanwezig. Onze muziekkeuze is geschikt voor jong en oud en wordt eveneens volledig aangepast aan het aanwezige publiek. Wij draaien wat de gasten leuk vinden.

En onze supercompacte verlichte dansvloer, ook heel bijzonder. Natuurlijk kunnen we tegen meerprijs ook een veel grotere vloer leveren, maar deze past overal, en is geschikt voor zowel grote als kleine gezelschappen. Niets is nl erger dan wanneer er in het begin van de avond 8 mensen op een enorme vloer staan. Bij de Quite White DJ show niet! Daar is het gelijk gezellig druk op de kleine vloer, en dit heeft een aantrekkende werking op de rest van de gasten die gezellig om de vloer heen kunnen dansen!

Wil je echt iets speciaals op jullie huwelijksfeest? Boek dan onze mooie zangeres er bij. Supergaaf voor bij de openingsdans en daarna gelijk helemaal los! De zangeres is trouwens ook fantastisch als muzikale omlijsting bij de huwelijksceremonie!

Kortom, een sjiek feest vraagt om een sjieke show waarbij veel zorg wordt besteed aan de uitstraling.  Niets is ons te gek!
Kom kijken op 5 februari bij Studio 19C in Schalkwijk en overtuig jezelf! Tot dan!

Meer informatie check de site of Facebook
Tel: 06 – 51349103


huwelijksfeest met dj

bruidspaar op verlichte dansvloer op huwelijksfeest

zangeres tijdens huwelijksfeest

bruiloftsfeest met dj en lichtshow