Op uw mooiste dag mag natuurlijk een mooie, bijzondere en persoonlijke bruidstaart niet ontbreken. Cake Queen is gespecialiseerd in het maken van bruidstaarten en zorgt ervoor dat deze met veel passie en creativiteit worden ontworpen en bereid. Eigenlijk alles is mogelijk en niets is te gek! Wij zien geen problemen, maar juist uitdagingen.

 

 

Afspraak Bruidsproeverij

Het is mogelijk om onder het genot van een heerlijke “bruidsproeverij” en koffie/thee jullie wensen omtrent jullie bruidstaart te bespreken. Uit diverse smaken kan een keuze worden gemaakt. Het is ook mogelijk ons van te voren even te laten weten welke smaak jullie zeker graag zouden willen proberen. Ook kun jullie aangeven of jullie die dag een bepaalde kleurstelling hebben, een thema of een taart willen naar het ontwerp van jullie trouwkaart. Alles is namelijk mogelijk, op deze manier kunnen jullie dus jullie eigen persoonlijke bruidstaart samenstellen. Wij zullen een schets maken van hoe jullie bruidstaart eruit komt te zien. Enthousiast geworden, maak dan snel een afspraak voor zo’n heerlijke proeverij en kom langs in onze cakestudio in Amersfoort. Kosten van de bruidsproeverij zijn € 25,00. Wanneer jullie besluiten de taart door ons te laten verzorgen, zullen deze kosten weer in mindering worden gebracht.

Prijzen bruidstaart & cupcakes

De prijs van een bruidstaart gaat vanaf € 3,75 per persoon, afhankelijk van uw wensen is er een meerprijs van toepassing. Hierbij kunt u o.a. denken aan bloemen, fonteinen en toppers die op uw taart worden aangebracht. Daarnaast is het ook mogelijk bruidscupcakes voor u te verzorgen, deze gaan vanaf € 2,50 per persoon. Een combinatie van een bruidstaart met cupcakes is natuurlijk ook mogelijk, deze kunnen dan op elkaar worden afgestemd.

Sweettables

Wij verzorgen wij ook “Sweettables”. Een mooie, gezellige tafel aangekleed in dezelfde stijl als jullie bruidstaart en/of cupcakes met prachtige koekjes en cakepops. Wij informeren je graag over de mogelijkheden etc.

Bedankjes

Nog op zoek naar bedankjes, ook deze kunnen wij voor jullie verzorgen denk hierbij bijvoorbeeld aan mooi gedecoreerde koekjes of overheerlijke bonbons.

Ervaring

In september 2011 heb ik mijn PME Master Certificaat behaald en in april 2012 die van PME Instructor. Dit is een opleiding waarin de Engelse taartdecoratie wordt behandeld en hierin geef ik dus ook les. Hierdoor beschik ik over voldoende kennis om de meest uitlopende taartdecoratietechnieken toe te passen. In 2014 heb ik de opleiding basis patisserie afgerond. Tijdens deze opleiding veel kennis opgedaan over diverse vullingen, waardoor uw bruidstaart er niet alleen mooi uitziet, maar ook heerlijk en verrassend smaakt.

Meer informatie op de site of op Facebook